Tove och Albin

Mönsterås är ett av Sveriges mysigaste städer. De gamla husen i mjuka pastellfärger får den lilla staden att kännas som hämtad ur en berättelse av Astrid Lindgren. En liten bit ifrån Mönsterås ligger vackra Oknö. På dessa platser, med utsikt över Kalmarsund, ägde Tove och Albins bröllop rum. Detta var sommarens varmaste dag. Solen strålade så starkt och det var svårt att hitta skugga. Jag tyckte att det somriga vädret passade så bra med Tove och Albins personligheter. Glada, varma och fulla av kraft och ambition.

Plats: Mönsterås | Oknö

Bröllopspaket: 9 timmar


First look

Vigsel

Bröllopsporträtt

Mingel

Middag

Fest


Vill du boka mig som fotograf till ert bröllop?

Skicka gärna en bröllopsförfrågan till mig. Skriv några rader om dig, din blivande och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet. Jag återkommer till er så snart jag kan.

Bröllopsförfrågan