Ett rustikt bröllop i Mönsterås

Bohemiska och rustika bröllop blir allt mer populära. Det är vackert och enkelt och faller de flesta i smaken. Sådana bröllop är också mina favoriter. Jag älskar varma murriga toner och naturmaterial med patos. Tove och Albin ordnade ett vackert och härligt rustikt bröllop i Mönsterås. De gifte sig i stadens vackra kyrka och bröllopsfesten hölls på det fina lilla kaffetorpet en liten biltur därifrån.

Tove och Albin

Mönsterås är en av Sveriges mysigaste städer. De gamla husen i mjuka pastellfärger får den lilla staden att kännas som hämtad ur en berättelse av Astrid Lindgren. En liten bit ifrån Mönsterås ligger vackra Oknö. På dessa platser, med utsikt över Kalmarsund, ägde Tove och Albins bröllop rum. Detta var sommarens varmaste dag. Solen strålade så starkt och det var svårt att hitta skugga. Jag tyckte att det somriga vädret passade så bra med Tove och Albins personligheter. Glada, varma och fulla av kraft och ambition.

Plats: Mönsterås | OknöVill ni boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka gärna en förfrågan till mig. Skriv några rader om er själva och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet (om ni har kommit så långt i bröllopsplaneringen). Jag återkommer till er så snart jag kan.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.