Bröllopsfotograf Sandra Hila

Jag tenderar att snöa in mig riktigt ordentligt på saker som jag tycker om och fotografi är en sak jag älskar! Även om jag alltid har fascinerats av bilder så hann det bli år 2007 innan jag började fotografera. Efter år av övning och några utmärkelser senare vågade jag fotografera mitt första bröllop 2013. Jag fastnade direkt för bröllopsfotografi och året därpå gick jag ut med att jag var bröllopsfotograf. Idag håller jag inte längre räkningen på hur många bröllop jag har fotograferat men jag tycker fortfarande att det är precis lika roligt och inspirerande som när jag började.

Ett nördigt skogstroll…

Jag växte upp i Göteborg men trivdes aldrig riktigt. Det var först när jag flyttade till mörkaste Småland som jag blev mitt rätta jag. Här, bland tallar och granar, lärde jag mig att jag är kreativ, företagsam och oerhört nördig. Här hemma i skogen har jag skapat mig en ateljé där jag målar, fotograferar och pysslar med allt som för ögonblicket inspirerar mig. Jag älskar att skriva berättelser (som är inspirerade av skogen) och hösten 2022 släpper jag min första roman! Jag är djupt fascinerad av rymden och naturen. Detta har en viktig del i mitt sätt att uttrycka mig genom bild. Dramatiska himlar och intressant natur är alltid närvarande i mina bilder.

Småländsk romantik

Min bildstil kan bäst beskrivas som småländsk romantik eller nationalromantik. Blommor i håret, enkla men vackra kläder, vild natur, rustika miljöer och grönska. Mina bilder är bohemiska, lantliga och rustika. Jag använder varma filter i koppar och guld och djupa färger. Det ska vara okonstlat men det måste finnas en viss dramatik i bilden. Stilen växte fram allteftersom jag fotograferade och var egentligen inget medvetet val. Idag fotograferar jag nästan bara bröllop med lantligt och rustikt tema.


Mina meriter

Utsedd till Månadens Bröllopsbild, Oktober

avatar

BröllopsGuiden

2022

Utsedd till Månadens bröllopsbild, September

avatar

BröllopsGuiden

2019

Vinnare av Den bästa vinterbilden

avatar

Familjeliv.se

2012

Utsedd till Månadens Bröllopsbild, Augusti

avatar

BröllopsGuiden

2020

Hedersutmärkelse i magasinet Kamera & Bild, nr 2

avatar

Kamera & Bild

2020

Framröstad till Årets fotograf 2014

avatar

Familjeliv.se

2014

Vinnare av Årets Bröllopsbild 2019

avatar

BröllopsGuiden

2020

Finalist och utställare i Mästarbilden

avatar

FOTOSIDAN MASTERS

2014


Skicka en förfrågan

Är ni nyfikna på mina paket och vill veta mer om dem? Vill ni se om ert datum är ledigt? Vill ni boka bröllopsfotograf? Tveka in på att höra av er.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.