Bröllopsfilm

Bröllopsfilm

Att fånga dagen med en bröllopsfilm blir allt mer populärt. Rörliga bilder med musik ger en helt annan upplevelse än stillbilder och det är olika vilket man föredrar. Dock har många svårt för att välja mellan film och fotografi och då föreslår jag att man bokar båda. I mina bröllopspaket kan man välja video som tillval.


Filmpaketet

I mitt filmpaket ingår:

  • Konsultation och förberedelser
  • Videofotografering av er dag
  • Redigerad highligtfilm med musik


”Sandra! Filmen! Jag var inte beredd på detta. Helskotta vad vackert! Du är världens bästa fotograf OCH filmskapare. Vilket mästerverk! Det är ju helt magiskt.”

avatar

Jonna & Johan


Förberedelser

För att er film ska spegla er så bra som möjligt behöver jag lära känna er lite. Vi tar ett fika eller hörs på telefon där vi kan planera dagen och där jag får veta mer om er och era liv.

Drönare

Om vädret tillåter fångar jag er bröllopsdag från luften. Inget blir så vackert och cinematiskt som flygfoto!

Filmen

En highlight belyser höjdpunkterna från er bröllopsdag. Klippen sätts ihop med musik och återskapar känslan och atmosfären från ert bröllop.


Äkta, naturligt och nära hjärtat

Jag går in för att mina bröllopsfilmer ska kännas äkta och okonstlade. Det jag fångar är riktiga känslor, riktiga blickar och riktiga skratt. Jag använder de naturliga situationerna för att skapa filmen och jag regisserar så lite som möjligt. I mina filmer syns det enkla och istället för era ord använder jag symbolik och musik för att skapa en cinematisk och stark effekt.


Vackra ord från Youtube

Jag är väldigt glad över de omdömen och kommentarer som min bröllopsvideo från Jonna och Johans bröllopsdag har fått.

This is the best wedding video I’ve seen! Real, sincere and incredibly beautiful!

avatar

Aleksandr Prokudin

I only made it to the part of the video where the bride is walking down the aisle then I started crying tears of joy.

avatar

Fletcher DellaValle

Without a doubt Sandra’s video is the most beautiful wedding video I have ever had the privilege to see. Exquisite beyond words.

avatar

Karen Routh

What a beautiful, beautiful video. The music expresses a symphony of love, joy and beauty. It couldn’t have been any better.

avatar

Grace Bennion

I forgot to mention, through my tears of happiness, that the film is absolutely perfect. Well-done, Sandra Hila! You captured their special day with such tenderness & love.

avatar

Mahaskagirl

Wow! Så otroligt vacker film och musik. Magisk. Jag brukar inte vara så emotionell, men det här var fantastiskt.

avatar

Mattias Andersson


Såhär går det till

Först kontaktar ni mig för att se om ert datum är ledigt. Därefter gör vi en bokning genom att ni betalar in en bokningsavgift. När detta är gjort låser jag ert datum och projektet är igång! Vi hörs av några veckor innan bröllopet och går igenom vilka moment av dagen som ska filmas. När jag är på plats filmar jag många timmars råmaterial som senare blir er magiska film! Några veckor efter bröllopet kommer filmen på en USB-sticka. Den brukar levereras samtidigt som era bröllopsbilder om ni även har bokat mig som bröllopsfotograf.


Skicka en förfrågan

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.