Dags att boka bröllopsfotograf

Mina bröllopspaket är noga genomtänkta och framtagna efter det som brudpar efterfrågas mest. I dagsläget har jag tre kompletta paket som innehåller allt ett hjärta kan tänkas begära av ett bröllopspaket. Skulle det ändå vara så att mina paket inte helt matchar med vad ni hade tänkt er så är det bara att ni hör av er och berättar om era önskemål. Jag älskar att skräddarsy bröllopspaket!


Digitala bilder

Hos mig får ni alla era bröllopsbilder digitalt i flera olika storlekar som passar för olika ändamål. Bilderna levereras till er på en USB-sticka. Era bilder är högupplösta så att ni kan förstora dem nästan precis hur stort ni vill med utmärkt bildkvalitet. Ni får även bilderna i webbformat så att ni lätt och smidigt kan ladda upp dem på sociala medier.


Fotobok Deluxe

Fotografier gör sig bäst i stora format. Jag älskar att bläddra i de där stora böckerna som finns i tapethandeln. Det var när jag stod där som det slog mig att samma tillfredställande känsla rimligen borde uppstå av att bläddra i en fotobok i liknande format. Jag bestämde mig där och då att en riktigt stor fotobok skulle ingå i mitt stora bröllopspaket. Mina fotoböcker mäter 30 x 40 cm, de är handbundna och håller mycket hög kvalitet.


Bröllopspaket

I alla mina paket ingår resa och boende. Ni behöver därför aldrig oroa er för extra kostnader. Alla bröllopspaket innehåller högupplösta bilder från dagen och massor med kärlek!

Turkos

6 timmar

I detta paket fångar jag alla era viktigaste och mest magiska momenten av dagen. Här ryms förberedelser, vigsel, mingel, porträtt och middagens första del.

Rosenkvarts

12 timmar

Under en heldag fångar jag nästan alla bröllopets delar. Min kamera går varm från förberedelserna på förmiddagen till den första dansen på kvällen och festens början.

bröllopspaket ametist

Ametist

15+ timmar

Detta paket är för er som inte vill lämna en enda sekund av dagen utan bilder! Jag är med er från champagnefrukosten till långt in på natten och alla festligheter.

Fotobok I detta paket ingår en stor och vacker fotobok på 30 x 40 cm.


Såhär går det till att boka mig som er fotograf

Att boka bröllopsfotografering med mig är enkelt och tryggt. Det är viktigt att ni kontaktar mig i god tid innan ert bröllop. Ju tidigare vi upprättar kontakt desto större är chansen att ert datum fortfarande är ledigt.


Vanliga frågor

Hur många bilder får man?

Jag har ingen maxgräns på hur många bilder jag levererar, utan jag redigerar alla bilder som är bra. Jag snittar på 60 bilder per timme. Alltså kan man räkna med omkring 360 bilder om man exempelvis väljer paketet Turkos.

Är bilderna högupplösta?

Ja, ni får alla era bilder högupplösta. Detta behövs om ni ska printa bilderna och göra förstoringar. Ni får även webbanpassade bilder som passar bättre när man ska lägga upp på sociala medier.

Kan du även filma vårt bröllop?

Javisst! Det gör jag mycket gärna. Hör av er med ert önskemål så ger jag ett prisförslag. Ni kan även läsa mer om detta under fliken ”Bröllopsfilm”.

Vad händer om din kamera går sönder mitt under bröllopet?

Då tar jag fram kamera nummer två. Jag har alltid dubbel uppsättning med mig ifall att något havererar. Lyckligtvis har det aldrig hänt.


Skicka en förfrågan

Är ni nyfikna på mina paket och vill veta mer om dem? Vill ni se om ert datum är ledigt? Vill ni boka bröllopsfotograf? Tveka in på att höra av er.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.