Referenser

Vad tycker mina brudpar om mig som fotograf? Läs mina brudpars omdömen och kommentarer om mig. Min strävan är att ni ska bli minst lika nöjda med mig och min insats som mina tidigare brudpar.


Emelie & Eddie

vårbröllop i Nässjö fotograf Sandra Hila

Om bröllopsfilmen

”Älskade Sandra, du överträffar dig själv! Videon är magisk. MAGISK! Jag får gåshud, gråter och hjärtat går i 110. Vi är chockade över resultatet. Det var helt galet perfekt. Du har fångat ögonblicket av ren kärlek och jag blir så överraskad över hur vackert klippt allting var. Känslorna sitter där ända in i själen.”


Om bröllopsmagasinet

Både Eddie och jag är så galet nöjda med magasinet! Det kunde inte blivit bättre. Man få ju liksom allt: bilder, minnen och historia. Man vill ju visa hela världen!

Alla, precis alla, som har sett magasinet är så imponerade. Min mamma grät och min kollega som fick bläddra i ett exemplar kunde inte hålla tårarna borta. Texten och bilderna berör och vi är så nöjda!


Jonna & Johan

Johan och Jonna Jintons bröllop bröllopsporträtt Sandra Hila

Om bröllopsfilmen

”Sandra! Filmen! Jag dör! Jag var inte beredd på detta. Helskotta, vad vackert. Du är världens bästa fotograf OCH filmskapare! Vilket mästerverk! Det är ju helt magiskt. ”


Om bröllopsbilderna

”Hela familjen sitter med tårar i ögonen och kollar på allt vackert som du har skapat. Sandra, du är otroligt talangfull. Jag fattar inte att jag kunde ha sådan tur att just du var där och fångade våran dag. Jag kan inte smälta alla vackra bilder och filmen. Måste sätta mig ner en stund och gråta klart, haha.”


Om bildleveransen

”Brevet med USB-minnerna kom fram igår. Och herregud vad fint du hade slagit in allting. Du lägger ner så mycket tid och kärlek i allt du gör. Jag ville knappt öppna det lilla paketet, det var så fint.”


Tove & Albin

rustikt bröllop i Mönsterås och Oknö brudpar vid tall

Om bröllopsbilderna

”Alltså Sandra! De är helt magiska! Vilken känsla du fått in i bilderna! Vi är så himla nöjda och glada att vi hade just dig som fotograf. Vi kunde inte sluta le när vi tittade igenom allt!”


jonna jinton bröllop wedding i norrland skogsbröllop lantbröllop

Nyfiken på mina tidigare brudpar?

Under fliken “Mina brudpar” finns bilder från några av mina tidigare bröllop


Skicka en förfrågan

Är ni nyfikna på mina paket och vill veta mer om dem? Vill ni se om ert datum är ledigt? Vill ni boka bröllopsfotograf? Tveka in på att höra av er.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.