Nikolina & Daniel

Vintrigt bröllop i Ljungby

Att gifta sig på vintern är lite magiskt. Det är något med mysigt och vackert med att duka upp till fest i varm och ombonad miljö medan det blåser kallt utanför. Detta fina bröllop hölls utanför Ljungby, ombonat mellan tallar och granar. Färgtonerna gick i gnistrande vinterfärger. Mycket ljus och krispighet. Och så var solen framme dagen till ära!

Plats: LjungbyVill ni boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka gärna en förfrågan till mig. Skriv några rader om er själva och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet (om ni har kommit så långt i bröllopsplaneringen). Jag återkommer till er så snart jag kan.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.