Magda och Marcus

Sommarbröllop i Huskvarna

En varm och solig sommardag gifte sig Magdalena och Marcus i det vackra Huskvarna. De vigdes i Hakarps kyrka. Det är den vackraste kyrka jag vet här i trakten. Den är fylld av färgglada målningar och har en mycket varm och ombonad atmosfär. Festen hölls uppe på berget med utsikt över staden och ett glittrande Vättern. Att fotografera detta bröllop var lite särskilt festligt. Magda och jag är nämligen gamla skolkamrater. Det var så roligt att se henne igen och träffa hennes fantastiska familj och vänner.

Plats: HuskvarnaVill ni boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka gärna en förfrågan till mig. Skriv några rader om er själva och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet (om ni har kommit så långt i bröllopsplaneringen). Jag återkommer till er så snart jag kan.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.