Julklappar till mina brudpar

Jag älskar paket och överraskningar! Jag gillar att få presenter (särskilt choklad) men jag tycker ännu mer om att ge presenter av alla möjliga slag. En liten gåva gör alla glada och jag gillar att ingjuta bra känslor i människor. Att uppvakta mina brudpar är något som jag tycker är jättekul. I år har jag ordnat julklappar till mina brudpar. Jag tycker att det är jätteroligt att fundera ut vad jag ska ge som passar till olika personer. Det roligaste av allt är att slå in i fina små paket med vackra snören. Jag är särskilt förtjust i naturliga och ofärgade material. Jag gillar hampasnören, grovt papper och tyger och ull i naturliga färger.

Lite lyx har aldrig skadat

Naturliga och enkla paket är de snyggaste, tycker jag. Men paketen får gärna ha ett lyxigt innehåll. I år har jag fyllt mina paket med fin choklad eller högkvalitativa fotografier. I ett av dem har jag även lagt till ett trevligt doftljus och champagne.

Busringning!

Det är väldigt festligt att leverera paket om brudparet bor i närheten. Då blir det personlig leverans istället för posten! Det var särskilt roligt att leverera en av julklapparna till ett par här i Eksjö. Jag åkte hem till dem och dekorerade deras yttertrappa med levande ljus. Sedan lade jag presenten utanför deras dörr, ringde på och sprang iväg och slängde mig bakom en buske som värsta actionhjälten. Jätteroligt! Jag kände mig som när man var liten och busringde. Jag hade så svårt för att hålla mig för skratt där jag låg i en buske som en dåre. Blöt blev jag också. Jag tror att att jag sträckte mig lite med (man är ju inte tjugo längre). Men det var så värt det för att göra dem glada!

Inte alltid julklappar

Det är inte alla år som mina brudpar får just julklappar. Ibland kör jag med sommarpresenter lagom till midsommar, ibland hittar jag på något till deras årsdag och ibland skickar jag en present när de får barn. Jag gillar att variera mig och att de får något när de minst anar det. Det roar mig. Nu är alla julklappar skickade och nu ska jag ta lite julledigt. Nästa års bröllopssäsong börjar tidigt, redan i januari. Nu laddar vi! God jul!


Fler artiklar