Linnea och Denny

bröllopsporträtt vid villa vik

Bröllopsporträtt vid Teleborg slott

Linnea och Denny gifte sig i Växjö vid en sjö nära festlokalen Villa Vik. Innan dess tog vi bröllopsporträtt vid Teleborgs slott. Det ser ut som att slottet har blivit taget rakt ut ur en saga. Jag gillar att åskledaren på slottet har fått sig lite stryk. Den är krokig och tilltufsad på ett charmerande vis. Trots otaliga blixtnedslag står slottet stadigt och tungt på marken. Det är symboliskt för detta brudpar och deras stabila, jordnära och trygga temperament. Det kvittar hur mycket det regnar och hur mycket åskan går. De står stadigt på jorden och i sin kärlek till varandra.

Linnea och Denny

Det sägs att regn på bröllopsdagen betyder att äktenskapet kommer att bli gott. Linnea och Denny kommer att få världshistoriens bästa äktenskap eftersom det regnade hejdlöst mycket under porträttfotograferingen! Brudklänningen blev genomblöt, frisyrerna gav upp och klackar fastnade i den blöta marken. Men det gjorde inte särskilt mycket för den kärlek som strålade ur detta par värmde bort det kalla regnet. De var så galet vackra. Detta charmerande brudpar och deras brudfölje bubblade av skratt hela förmiddagen!

Plats: VäxjöVill ni boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka gärna en förfrågan till mig. Skriv några rader om er själva och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet (om ni har kommit så långt i bröllopsplaneringen). Jag återkommer till er så snart jag kan.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.