Vackert vintrigt USB-minne

Unik look

En sak som jag tycker är riktigt roligt att pyssla med är mina brudpars USB-minnen. Innan jag skickar iväg bröllopsbilderna ser jag till att dekorera stickan. Varje USB-sticka får en helt unik look som passar just den årstid och just det brudparets stil. Jag försöker få till samma färgtema och material i designen av stickan som brudparet hade på sitt bröllop.

Grått, natur och turkost

I denna sticka, som innehöll bilder från ett vinterbröllop, ville jag få in naturliga nordiska vinterfärger. Jag virade in stickan i mjukt grått ull och band fast det ordentligt med ett hampasnöre. Som dekor fäste jag en liten mjukt turkosfärgad halvädelsten (oklart vilken sort).

Det är detaljerna som gör helheten

Att dekorera USB-minnen är ingen stor sak i ett bröllopsprojekt men det gör väldigt mycket för känslan. Att få hem ett USB-minne med samma färgtema som bröllopet är en festlig detalj för brudparet, även om de snabbt river upp det lilla paketet. Jag ägnar mycket tanke åt mina små USB-minnen och är så glad för att jag kan få vara fritt kreativ i denna lilla slutprocess av bröllopsfotoprojektet.