Er historia

Bilder har fascinerat mig så länge jag kan minnas. När jag var liten satt jag i timmar och bläddrade i tidningar och böcker. Jag älskade att titta på bilder och gamla fotografier. Min mormor hade en låda långt inne i en stor bokhylla. Lådan var full med gamla fotografier som låg huller om buller. Det var som en gömd skatt. Jag tyckte att det var magiskt att ta fram lådan och jag kunde sitta hur länge som helst och observera varje detalj i de svartvita bilderna. De bilder som fascinerade mig mest var de som föreställde olika släktingars bröllop. Inte kunde jag då ana att mitt jobb en dag skulle vara att fotografera just bröllop.

På samma sätt som dessa bilder från förr kunde kommunicera och inspirera mig vill jag att era bilder idag ska kommunicera med dem som kommer efter oss. Jag vill skapa bilder som hörs genom tid och rum. Ert bröllop kommer att bli en del av er livs historia. Bröllopsbilder är en dokumentation av denna dag. I framtiden kommer er bröllopsdag bli “en gång för länge sedan”. Hur vill ni att denna dag en gång för länge sedan uppfattas? Min respekt för historia skiljer mig från de flesta andra bröllopsfotografer. Jag fotograferar inte bara för er. Jag fotograferar också för dem som kommer efter er och jag vill att ni ska framstå från er allra bästa sida.Unika bilder som speglar just er

Personligheters om syns igenom

Det är mina brudpars personligheter, intressen och känslor som skapar rösten i bilderna. I en del brudpar ser jag något mystiskt, djupt och varmt. Det kan vara uttrycket i ögonen när de ser på varandra. Eller att bruden har den charmiga egenheten att plötsligt falla in i dagdrömmeri mitt i ett samtal. Sådana bilder får ofta en murrigare ton för att återspegla mystiken som omger en sådan person. Andra brudpar är mer energiska, extroverta och bubblar av skratt i varje vaket ögonblick. Dessa bilder blir ljusare och klarare i färgerna. För mig är det viktigt att era personligheter strålar ut ur varje bild. Varje brudpar är unikt och jag är en fotograf som aktivt letar efter detta unika i er. Därför kommer också era bilderna att vara en spegling av er.

Symboler och metaforer

Jag sätter en ära i att arbeta noggrant, lyhört och eftertänksamt när jag skapar era bilder. Ingen del av fotografiet lämnas åt slumpen. I mina bilder kommer ni att hitta symboler och metaforer som berättar något om er. Jag lägger ner tid på att hitta rätt miljöer och rätt ljus som ska passa just er och ert visuella uttryck. Jag ägnar varje bild en god stund i efterarbetet. Väldigt många bröllopsfotografer låter asiatiska företag redigera bilderna (det är därför som så många fotografer har samma stil). Många av dessa företag använder billig arbetskraft. Jag jobbar inte på det viset utan redigerar alla mina bilder själv. Jag tar en bild i taget. Analyserar den. Väljer vilken redigering som passar bäst för just den. Det är ett tidskrävande arbete. Men det är ett hederligt arbete. Och det det är värt det!Kompletta bröllopspaket

Rikt innehåll

I mina bröllopspaket ingår allt det viktiga när det gäller bröllopsfotografering. Oavsett om ni bokar 3 timmar eller 12 timmar så får ni utmärkt service, vackra bilder och högkvalitativa produkter.

Provfotografering och mini-workshop

För att ni ska få chansen att se hur det känns framför kameran så ingår provfotografering och mini-workshop i mina bröllopspaket. Under provfotograferingen ger jag er tips anpassade för just er. Människor ser väldigt olika ut. Vi har olika längder, olika färger och olika former. Under vår lilla workshop ger jag råd på hur just ni ska göra för att bli så bra som möjligt på bild och hur ni ska använda er av era attribut på bästa sätt.

Webgalleri

I mina bröllopspaket ingår ett webgalleri. Där kommer alla de bästa bilderna från dagen att laddas upp. Där kan alla era gäster gå in och ladda ner de bilder som de tycker om. I mina paket ingår även fria användarrättigheter. Det innebär att ni och era gäster får lov att använda och publicera era bilder som ni själva önskar.

Fotobok

En unik sak för mina bröllopspaket är att det ingår en stor handbunden fotobok av hög kvalitet. När du slår upp denna bok mäter den nästan en meter och wow-effekten är garanterad. Idén att denna fotobok skulle ingå i alla mina bröllopspaket slog mig när jag bläddrade i de stora böckerna som finns i tapethandeln. Jag gillade känslan av att bläddra i en stor bok och tänkte att alla människor förtjänar att ha en stor fotobok med bilder från sin bröllopsdag. Jag finkammade internet för att hitta någon som gjorde stora fotoböcker som höll en fin kvalitet. Det var, märkligt nog, svårt. Men nu har jag hittat en bra leverantör och jag är glad över att kunna låta denna fina bok på 40 x 30 cm ingå i alla mina paket.

Tillval

Jag har bara två tillval till mina bröllopspaket. Allt annat ingår. Tillvalen är ett bröllopsmagasin och bröllopsfilm. Bröllopsmagasinet är som en modetidning med reportage och bilder från er bröllopsdag. Detta är ett omfattande projekt och därför ingår det inte som standard i mina bröllopspaket. Bröllopsfilm är egentligen tre filmer, en highlightfilm, en längre dokumentärfilm och en liten trailer. Även detta kräver planering och gediget efterarbete och är därför ett tillval. Ni kan läsa mer under fliken bröllopsfilm i menyn.Utmärkt service och kvalitet

Den bästa bröllopsfotografen

För mig är det viktigt att ni som brudpar och era gäster inte bara känner er väldigt nöjda med mig. Jag vill att ni ska vara rent lyriska! När vårt projekt är i land så vill jag att ni ska känna att ni omöjligen kunde ha valt en bättre fotograf eller fått finare uppvaktning och service. Er bröllopsdag är den viktigaste dagen i ert liv och jag vill göra allt jag kan för att den ska bli så perfekt som möjligt.

En hjälpande hand

Som bröllopsfotograf har jag sett många bröllop och träffat otroligt många människor. Jag bjuder gärna på min kunskap och mitt kontaktnät vad gäller det mesta inom bröllop. Ni behöver aldrig tveka på att kontakta mig om ni har frågor eller funderingar kring något som rör ert bröllop.

Små saker kan göra stor skillnad

Visst är det härligt att bli uppvaktad? Jag blir alltid så glad när jag kommer in på ett hotellrum och någon har lagt chokladbitar på sängen eller dekorerat handfatet med en snittblomma. Man känner sig genast mer välkommen och avslappnad. Detta har jag tagit lärdom av. För mig som fotograf är det väldigt viktigt att mina brudpar är just avslappnade (bilderna blir väldigt mycket bättre då). Jag älskar att uppvakta människor och ge dem en positiv upplevelse. Med mig som er bröllopsfotograf kommer ni känna er tillfreds, bli överraskade och omhändertagna.

Genuina bilder

Det som särskiljer mig från många andra bröllopsfotografer är att jag redigerar alla bilder själv. Jag skickar inte mina bilder till företag som redigerar i Asien. För mig är bröllopsfotografi en konst. På samma sätt som en målare inte låter någon annan måla på hans tavla låter inte jag någon annan redigera mina bilder. Jag vill ge varje enskild bild den tid och den behandling som krävs för att den ska bli precis så som jag vill ha den. Det är viktigt att bilderna ger rätt associationer. För att en bild ska få rätt uttryck, rätt känsla och rätt budskap krävs det att man anstränger sig. Jag lägger ner mycket tanke och energi i mina bilder och det syns i resultatet.Sveriges bästa bröllopsfotograf lantbröllop

All-inclusive bröllopspaket

Smidighet är viktigt. Därför har jag bröllopspaket där allt ingår. Välkomna att se vad jag kan erbjuda er på er stora dag.


Kontakt

När du kontaktar mig godkänner du att dina uppgifter sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.