Ett rustikt bröllop i Mönsterås

Bohemiska och rustika bröllop blir allt mer populära. Det är vackert och enkelt och sådana bröllop är mina favoriter. Tove och Albin ordnade ett härligt rustikt bröllop i Mönsterås. De gifte sig i stadens vackra kyrka och bröllopsfesten hölls på det fina lilla kaffetorpet en liten biltur därifrån.

Tove och Albin

Mönsterås är en av Sveriges mysigaste städer. De gamla husen i mjuka pastellfärger får den lilla staden att kännas som hämtad ur en berättelse av Astrid Lindgren. En liten bit ifrån Mönsterås ligger vackra Oknö. På dessa platser, med utsikt över Kalmarsund, ägde Tove och Albins bröllop rum. Detta var sommarens varmaste dag. Solen strålade så starkt och det var svårt att hitta skugga. Jag tyckte att det somriga vädret passade så bra med Tove och Albins personligheter. Glada, varma och fulla av kraft och ambition.

Plats: Mönsterås | Oknö

Bröllopspaket: 9 timmar


First look


Vigsel i Mönsterås kyrka


Bröllopsporträtt på Oknö


Mingel och fest på Kaffetorpet på Oknö


Vill du se fler bröllopsbilder?

Gillade du Tove och Albins bröllopsbilder? Vill du se fler? Titta i så fall gärna på Linnea och Dennys portfolio från deras bröllop i Växjö.


Vill ni göra som Tove och Albin och boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka gärna en förfrågan till mig. Skriv några rader om er själva och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet (om ni har kommit så långt i bröllopsplaneringen). Jag återkommer till er så snart jag kan.

När du kontaktar mig godkänner du att dina uppgifter sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.