Skratt & kreativitet

Tänk att få skratta och leka fram bilder istället för att stelt posera framför kameran. Ni som blir fotograferade av mig blir fångade på ett naturligt och okonstlat sätt. Många brudpar bär på en oro för att de ska se stela och obekväma ut framför kameran. Jag ser till att ni blir avslappnade, glada och naturliga på era bilder och ni får dessutom chansen att öva på en provfotografering innan den stora dagen kommer.


inte allas bröllopsfotograf exklusivitet

När bilder är viktiga…

Jag lägger ner oerhört mycket energi och kärlek i mina brudpar och deras stora dag. Jag vill att ni som brudpar ska få det allra bästa av mig. Därför gör jag ett begränsat antal bröllop varje år.

Om ni bara är ute efter någon som kan ta några snabba bilder så är jag inte rätt för er. Jag är en konstnär som lägger ner själ och hjärta i att berätta historier genom bilder. Er bröllopsdag är er historia. Den är viktig för er. Därför anlitar ni mig.


Provfotografering

I samband med planeringsmötet inför ert bröllop ingår alltid en provfotografering. Då får ni chansen att testa hur det känns att stå framför kameran. Att ha gjort en provfotografering gör underverk för bröllopsbilderna. Under ungefär en timme har vi en liten workshop där jag fotograferar er och förklarar vad som gör en bra bild och vad ni kan tänka på för att fastna riktigt fint. I provfotograferingen ingår även fem redigerade bilder.

provfotografering

Fotobok Deluxe

Fotografier gör sig bäst i stora format. Jag älskar att bläddra i de där stora böckerna som finns i tapethandeln. Det var när jag stod där som det slog mig att samma tillfredställande känsla rimligen borde uppstå av att bläddra i en fotobok i liknande format. Jag bestämde mig där och då att en riktigt stor fotobok skulle ingå i alla mina bröllopspaket. Mina fotoböcker mäter 30 x 40 cm, de är handbundna och håller mycket hög kvalitet.


Ert egna webgalleri

I alla mina paket ingår ett webgalleri. Där kan era gäster se de bästa bilderna från dagen och ladda ner sina favoriter. Både ni och era gäster får lov att publicera och sprida bilderna i sociala medier efter eget tycke.


Såhär går det till

Att boka ett bröllop med mig är enkelt och tryggt. Det är viktigt att ni kontaktar mig i god tid innan ert bröllop. Ju tidigare vi upprättar kontakt desto större är chansen att ert datum fortfarande är ledigt.

1. Hör om ert datum är ledigt

Först måste vi ta reda på om ert datum är ledigt. Kontakta mig på mail och berätta när ni planerar att gifta er. Jag är också mycket nyfiken på vilka ni är, vad ni ska ha för stil/tema på bröllopet och var det ska hållas.

2. Boka ert datum

När vi har mailat, och/eller träffats över en fika, är det dags att boka datumet. Bokningen görs genom att ni betalar en bokningsavgift. När betalningen är registrerad får ni en bekräftelse på att datumet är ert! Bokningsavgiften återbetalas inte om ni avbokar ert datum.

3. Planeringsmöte och provfotografering

När det börjar närma sig den stora dagen är det dags för ett planeringsmöte. Då ser vi till att schemat fungerar och vi pratar om olika platser att fotografera på. Det är även nu som vi gör en provfotografering.

4. Efter bröllopet

Efter världens mest fantastiska dag blir det tyst ifrån mig ett tag. Det beror på att jag är fullt upptagen med att redigera era bilder. Era bilder, er fotobok och ert webbgalleri levereras till er 2-6 veckor efter bröllopet. Efter leverans kommer även en faktura på det resterande beloppet.


bilder som berättar er historia bröllopsbilder som hörs

En investering i er själva och i kommande generationer

När jag var barn älskade jag att bläddra bland alla lösa framkallade bilder som mormor hade huller om buller i en låda i bokhyllan. Det var bilder från när hon var liten. Jag satt ofta och letade efter likheter med mig själv i mormors unga ansikte. På en annan bild var hon lite äldre och klädd i vitt. Bredvid henne stod en ung man. Han var stilig och stolt, min morfar.

Fotografier från er bröllopsdag berättar inte bara er historia för er själva och för era vänner nu och idag. De berättar även något för dem som kommer efter er. De berättar något om vilka ni är, men också något om vilka de själva är. En dag sitter kanske en flicka och roar sig i timmar med att betrakta era ansikten.

När jag fotograferar tänker jag inte bara på er. Jag tänker även på dem som ska se era bilder i framtiden. Jag tänker på hur jag på bästa sätt ska kommunicera era känslor, tankar och personligheter genom mina bilder. Budskapen måste klara sig hela vägen genom tid och rum för att nå en mottagare som ännu inte är född. Det måste vara tydligt. Det måste vara vackert. Det måste vara på riktigt.


Johan och Jonna Jintons bröllop bröllopsporträtt Sandra Hila

12 timmar

I heldagspaket ingår allt från förberedelserna på förmiddagen till festen på kvällen.

 • Planeringsmöte och provfotografering
 • Alla bilder från dagen
 • Minst 300 redigerade bilder
 • En exklusiv fotobok 30 x 40 cm
 • Ett webgalleri där ni och era gäster kan ladda ner era bilder
 • Fria användarrättigheter

39 900 kr


bröllop i skogen fotograf Sandra Hila

9 timmar

I detta paket ingår allt från förberedelserna på förmiddagen till mingel innan middagen.

 • Planeringsmöte och provfotografering
 • Alla bilder från dagen
 • Minst 200 redigerade bilder
 • En exklusiv fotobok 30 x 40 cm
 • Ett webgalleri där ni och era gäster kan ladda ner era bilder
 • Fria användarrättigheter

33 900 kr


vad ska man kanska på brudparet riskastning

6 timmar

Detta paket passar till fotografering av förberedelserna, first look, porträtt, vigsel, mingel och gruppbilder.

 • Planeringsmöte och provfotografering
 • Alla bilder från dagen
 • Minst 100 redigerade bilder
 • En exklusiv fotobok 30 x 40 cm
 • Ett webgalleri där ni och era gäster kan ladda ner era bilder
 • Fria användarrättigheter

27 900 kr


bröllopsporträtt vid Teleborgs slott brudfölje regn på bröllopet priser bröllopsfotograf

3 timmar

Detta paket passar för er som önskar fotograf för porträtt, vigsel och riskastning.

 • Planeringsmöte och provfotografering
 • Alla bilder från dagen
 • Minst 50 redigerade bilder
 • En exklusiv fotobok 30 x 40 cm
 • Ett webgalleri där ni och era gäster kan ladda ner era bilder
 • Fria användarrättigheter

21 900 kr


Skicka en förfrågan

Vill du boka ett paket? Eller du kanske inte hittade något paket som passar? Hör då av dig så skräddarsyr vi ett paket tillsammans som passar dig helt perfekt!

När du kontaktar mig godkänner du att dina uppgifter sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.