Porträttfoto som säger WOW

Önskar du dig annorlunda bilder på dina barn eller på dig själv? Är du gravid och önskar dig vackra bilder på magen? Då passar mina porträttfotograferingar perfekt. Dramatiska himlar, djupa färger och annorlunda miljöer är min melodi. Jag har utvecklat ett koncept när det gäller porträttfotografering som garanterar att dina porträtt sticker ut från mängden och får betraktaren att tänka “wow!”. Min stil drar åt det bohemiska och lantliga hållet med en modern touch. Det gör att bilderna påminner om bilder man ser i mode- och i livsstilsmagasin. Att ta sina porträttbilder hos mig garanterar även en trevlig och lärorik fotograferingsupplevelse.


Fotografering för barn och vuxna

Jag fotograferar vuxna och barn från 7 år. Mitt koncept är utformat så att även den som helt och hållet saknar vana framför kameran kommer att känna sig helt bekväm och fastna fint på bild.

Vi börjar med en fika

För att vi ska lära känna varandra och så att du ska känna dig hemma och avslappnad så börjar alla sessioner med en härlig fika eller frukost. Under dessa stunder passar vi på att planera fotograferingen.

Hitta din outfit

Att hitta rätt outfit kan vara svårt. Därför har jag en fotogarderob med kläder, smycken och accessoarer i rätt stil som du får låna inför fotograferingen.

Ett äventyr i det vilda

Alla mina fotoplatser är ute i vildmarken. Att ta sig dit, rigga upp och fotografera är ett litet äventyr för alla inblandande. Det är som en kreativ mini-hike. Vi tar givetvis med oss fika!Fotograf i Eksjö – med vildmarken som studio

Jag fotograferar i området runt Eksjö. Mina fotoplatser är noga utvalda och de sker alltid ute i naturen mellan juni och september. Vissa platser ligger en bit in i skogen eller på andra undangömda ställen. Det gör att resan till fotoplatsen och pysslet som krävs för att rigga upp är lite av ett äventyr. Några av mina fotoplatser är på åkrar, i tallskog, i stenbrott och vid gölar. Jag är noga med att platserna antingen har en mystisk eller dramatisk atmosfär.Är du en grynings- eller kvällsperson?

Mitt koncept är att ta porträttbilder antingen mycket tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Det är nämligen då som ljuset är som mest intressant. Hos mig kan du välja om du vill ta dina porträtt i ottan eller på kvällen. Oavsett vilket du väljer så kommer det att resultera i två saker: väldigt fina bilder och en välgörande och spännande upplevelse.

Gryningsporträtt – bilder som andas mystik

Drömlika bilder med dimma och en blå och frostig ton får man om man fotograferar när solen precis kommer upp. På sommaren är detta tidigt. Jättetidigt. Så det gäller att vara en hurtbulle! Dessa bilder tas ofta på ängar, vid gölar eller i tallskog.

När du väljer gryningsporträtt träffas vi precis innan solen går upp. Vi tar med oss frukosten ut i vildmarken. Om det är en kylig morgon och om det finns möjlighet tänder vi en brasa där du kan värma dig och få något varmt att dricka mellan tagningarna. Gryningsporträtt är verkligen något mer än bara fotografering. Det är en naturupplevelse och ett äventyr.

Kvällsporträtt – gyllene ljus och djupa färger

De varma tonerna i guld och koppar får man under den tiden på dygnet som kallas för golden hour. Det är en stund precis innan solen går ner under sommarmånaderna. Om du vill ha den varma och livfulla effekten i dina porträttbilder ska du boka in dig på kvällsporträtt.

Dessa bilder tas ofta där det finns gott om grönska eller nära vatten då det speglar sig fint i kvällsljuset. Vi träffas och tar en fika medan vi väntar på det rätta ljuset.


Vanliga frågor

Vad gör vi om det blir dåligt väder?

Det är viktigt att vi har de bästa förutsättningarna för dina bilder och för att upplevelsen ska vara trevlig. Därför bokar vi om din tid om det är dåligt väder. Det kostar inget extra.

Hur många kan fotograferas samtidigt?

Mina fotograferingar passar bäst för 1-3 personer. Ett större sällskap än så rekommenderas inte.

Fotograferar du små barn?

Jag fotograferar barn från 7 år. Det beror på att små barn ofta är ointresserade av att bli fotograferade. Jag vill att mina modeller kommunicerar med mig och kameran på ett medvetet sätt.Såhär går det till…

1. Skicka en förfrågan

Ju tidigare du hör av dig med en förfrågan för porträttfotografering desto större är chansen att det finns ett ledigt datum. Jag har ett begränsat antal tider för porträttfotograferingar och därför är det viktigt att boka i god tid. Om du skulle behöva boka om din tid så går det givetvis bra.

2. Gör en bokning

Om det finns ett ledigt datum gör vi din bokning. Vid detta tillfälle betalas en bokningsavgift in. Detta garanterar din bokning och avgiften dras av vid slutfakturan.

3. Fotografering

Du kommer till mig ungefär en timme innan det är dags att fotografera. Vi tar en fika och planerar vår fotografering. Om du vill får du sedan titta och prova kläder och accessoarer.

Vi åker ut till vår fotograferingsplats och jag fotograferar i ca 1 timme. Om det är kyligt delar vi upp sessionen så att du hinner värma dig mellan varven.

4. Bildeleverans

Några dagar efter vår fotografering är bilderna klara. Du får bilderna skickad till dig på ett USB-minne tillsammans med slutfakturan.


Pris för porträttfotografering

  • Fika och förberedelser
  • Lån av outfit
  • 7 redigerade bilder, högupplösta + webformat
  • Fria användarrättigheter

2 700 kr


Lediga tider 2020

Jag har ett begränsat antal lediga tider för porträttfotografering. Var därför noga med att boka din fotografering i god tid. Du kan göra din bokning genom att maila till kontakt@sandrahila.com


Juni

1 tid kvar

Juli

5 tider kvar

Augusti

4 tider kvar

September

4 tider kvar


Tillval

Professionell make-up

Min duktiga make-up artist ger dig en sminkning som är perfekt för fotografering. Sminket anpassas efter både ditt ansikte och efter dagens ljusförhållande så att ditt allra bästa jag kommer till sin rätt.

750 kr

Säsongens blommor

Blommor lyfter en fotosession. Du kan välja mellan en blomsterkrans, en blomsterbädd, bukett eller ett arrangemang att ha i bakgrunden.

500 kr

persika rosa vit brudbukett

Inramad fotoförstoring

Denna stora pjäs 70 x 100 cm med ditt favoritfotografi kommer helt monterad och klar för upphängning. Du kan välja mellan svart eller vit ram. Tavlan hämtas hos mig i Eksjö.

1 900 kr

boho wedding game of thrones bröllop vit spetsklänning stenbrott

Fotoförstoringar

30 x 50 cm, 350 kr

40 x 60 cm, 560 kr

50 x 70 cm, 910 kr


Bokningsförfrågan