Bilder som säger WOW

Önskar du dig annorlunda bilder på dina barn eller på dig själv? Är du gravid och önskar dig vackra bilder på magen? Då passar min porträttfotografering perfekt. Dramatiska himlar, djupa färger och annorlunda miljöer är min melodi. Jag har utvecklat ett koncept när det gäller porträttfotografering vilket garanterar att dina porträtt sticker ut från mängden och får betraktaren att tänka “wow!”. Min stil drar åt det bohemiska och lantliga hållet med en modern touch. Detta gör att bilderna påminner om de bilder som man ser i mode- och i livsstilsmagasin. Att ta sina porträttbilder hos mig garanterar även en trevlig och lärorik fotograferingsupplevelse.Porträttfotografering i Eksjö för barn och vuxna

Jag fotograferar vuxna och barn från 7 år. Mitt koncept är utformat så att även den som helt och hållet saknar vana framför kameran ändå kommer att känna sig helt bekväm och fastna fint på bild.

Vi börjar med en fika

För att vi ska lära känna varandra och för att du ska känna dig hemma och avslappnad så börjar alla sessioner med en härlig fika eller frukost. Under dessa stunder passar vi på att planera fotograferingen.

Hitta din outfit

Att hitta rätt outfit kan vara svårt. Därför har jag en fotogarderob med kläder, smycken och accessoarer i rätt stil som du får låna inför fotograferingen.

Ett äventyr i det vilda

Alla mina fotoplatser är ute i vildmarken. Att ta sig dit, rigga upp och fotografera är ett litet äventyr för alla inblandande. Det är som en kreativ mini-hike. Vi tar givetvis med oss fika!Fotograf i Eksjö – med vildmarken som studio

Jag fotograferar i området runt Eksjö. Mina fotoplatser är noga utvalda och fotograferingen sker alltid ute i naturen mellan juni och september. Vissa platser ligger en bit in i skogen eller på andra undangömda ställen. Därför är resan till fotoplatsen, och pysslet som krävs för att rigga upp, lite av ett äventyr. Några av mina fotoplatser är på åkrar, i tallskog, i stenbrott och vid gölar. Jag är noga med att platserna antingen har en mystisk eller dramatisk atmosfär för att de ska få en cinematisk look.Ta porträtten i gryningen eller på kvällen

Mitt koncept är att ta porträttbilder antingen mycket tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Det är nämligen då som ljuset är som mest intressant. Hos mig kan du välja om du vill ta dina porträtt i ottan eller på kvällen. Oavsett vilket du väljer så kommer det att resultera i två saker: väldigt fina bilder och en välgörande och spännande upplevelse.

Gryning

Drömlika bilder med dimma och en blå och frostig ton får man om man fotograferar när solen precis kommer upp. På sommaren är detta tidigt. Jättetidigt. Så det gäller att vara en hurtbulle! Dessa bilder tas ofta på ängar, vid gölar eller i tallskog.

När du väljer gryningsporträtt träffas vi precis innan solen går upp. Vi tar med oss frukosten eller fikan ut i vildmarken. Om det är en kylig morgon och om det finns möjlighet tänder vi en brasa där du kan värma dig och få något varmt att dricka mellan tagningarna. Gryningsporträtt är verkligen något mer än bara fotografering. Det är en naturupplevelse och ett äventyr.

ung kvinna i ett stenbrott

Kväll

De varma tonerna i guld och koppar får man under den tiden på dygnet som kallas för golden hour. Detta är en stund precis innan solen går ner under sommarmånaderna. Om du vill ha den varma och livfulla effekten i dina porträttbilder ska du boka in dig på kvällsporträtt.

Kvällsporträtt bilder tas ofta där det finns gott om grönska eller nära vatten eftersom det speglar sig fint i kvällsljuset. Vi träffas innan porträttfotograferingen och tar en fika och planerar medan vi väntar på det rätta ljuset.


porträttbilder i eksjö flicka sitter på steniga klippor

Pris för porträttfotografering

  • Fika och förberedelser
  • Lån av outfit
  • 7 redigerade bilder, högupplösta + webformat
  • Fria användarrättigheter

2 700 kr


Lediga tider 2020

Jag har ett begränsat antal lediga tider för porträttfotografering. Var därför noga med att boka din fotografering i god tid så att det inte blir fullbokat. Du kan göra din bokning genom att maila till kontakt@sandrahila.com

Juni

FULLBOKAT

Juli

5 lediga tider kvar

Augusti

4 lediga tider kvar

September

4 lediga tider kvarSåhär går det till…

1. Skicka en förfrågan

Ju tidigare du hör av dig med en förfrågan för porträttfotografering desto större är chansen att det finns ett ledigt datum. Jag har ett begränsat antal tider för porträttfotograferingar och därför är det viktigt att boka i god tid. Om du skulle behöva boka om din tid så går det givetvis bra och det kostar inget extra.

2. Gör en bokning

Om det finns ett ledigt datum gör vi din bokning. Vid detta tillfälle betalas en bokningsavgift för att säkra din plats. Detta garanterar din bokning och avgiften dras av vid slutfakturan.

3. Fotografering

Du kommer till mig ungefär en timme innan det är dags för att fotografera. Vi tar en fika och planerar vår fotografering. Om du vill får du prova de kläder och accessoarer som finns i min lånegarderob. Det finns mest kläder för vuxna och gravida.

Efter fika åker vi ut till vår fotograferingsplats och jag fotograferar i ungefär 1 timme. Om det är kyligt delar vi upp sessionen så att du hinner värma dig mellan varven.

4. Bildeleverans

Några dagar efter vår fotografering är bilderna klara. Du får bilderna skickad till dig på ett USB-minne tillsammans med slutfakturan. Om du önskar dig ett tillval som en inramad förstoring så kommer den finnas för upphämtning hos mig i Eksjö.Tillval för porträttfotografering

Professionell make-up

ung kvinna brunett håller en blomsterbukett

Min duktiga make-up artist anpassar sminket efter både ditt ansikte och efter dagens ljusförhållande så att ditt allra bästa jag kommer till sin rätt.

750 kr

Säsongens blommor

blomsterbukett i vit och persika fotograf eksjö

Blommor lyfter en fotosession. Du kan välja mellan en blomsterkrans, en blomsterbädd, bukett eller ett arrangemang att ha i bakgrunden.

500 kr

Inramad fotoförstoring

flicka sitter på en klippa i ökenlandskap

Denna stora pjäs 70 x 100 cm med ditt foto kommer monterad och klar för upphängning. Du kan välja mellan svart eller vit ram. Tavlan hämtas hos mig.

1 900 kr


När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.