Linnea och Denny

Det sägs att regn på bröllopsdagen betyder att äktenskapet kommer att bli gott. Linnea och Denny kommer att få världshistoriens bästa äktenskap för oj vad det regnade under porträttfotograferingen! Men det gjorde inte särskilt mycket för den kärlek som strålade ur detta par värmde bort det kalla regnet.

Linnea och Denny gifte sig i Växjö och porträtten togs vid Teleborg slott. Jag gillar att åskledaren på slottet har fått sig lite stryk och är krokig och charmig. Slottet står stadigt och tungt på marken trots otaliga blixtnedslag. Det är symboliskt för detta brudpar och deras stabila, jordnära och trygga temperament. Det kvittar hur mycket det regnar och hur mycket åskan går. De står stadigt på jorden och i sin kärlek till varandra.

Plats: Växjö

Bröllopspaket: 3 timmar


Porträtt

Vigsel

Mingel


Vill du också boka mig som fotograf till ert bröllop?

Skicka gärna en bröllopsförfrågan till mig. Skriv några rader om dig, din blivande och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet. Jag återkommer till er så snart jag kan.

Bröllopsförfrågan