Kompletta bröllopspaket

Rikt innehåll

I mina bröllopspaket ingår allt det viktiga när det gäller fotografering. Oavsett om ni bokar 3 timmar eller 12 timmar så får ni utmärkt service, vackra bilder och högkvalitativa produkter.

Provfotografering och mini-workshop

För att ni ska få chansen att se hur det känns framför kameran så ingår provfotografering och mini-workshop i mina bröllopspaket. Under provfotograferingen ger jag er tips anpassade för just er. Människor ser väldigt olika ut. Vi har olika längder, olika färger och olika former. Under vår lilla workshop ger jag råd på hur just ni ska göra för att bli så bra som möjligt på bild och hur ni ska använda er av era attribut på bästa sätt.

Webgalleri

I mina bröllopspaket ingår ett “hemligt” webgalleri. Där kommer alla de bästa bilderna från dagen att laddas upp och bara de som har adressen till galleriet kan se sidan. Webgalleriet är främst till för bröllopets gäster. Där kan alla gå in och ladda ner de bilder som de tycker om.

Fotobok

En unik sak för mina bröllopspaket är att det ingår en stor handbunden fotobok av hög kvalitet. När du slår upp denna bok mäter den nästan en meter och wow-effekten är garanterad. Idén att denna fotobok skulle ingå i alla mina bröllopspaket slog mig när jag bläddrade i de stora böckerna som finns i tapethandeln. Jag gillade känslan av att bläddra i en stor bok och tänkte att alla människor förtjänar att ha en stor fotobok med bilder från sin bröllopsdag. Jag finkammade internet för att hitta någon som gjorde större fotoböcker som höll en fin kvalitet. Det var, märkligt nog, svårt. Men nu har jag hittat en bra leverantör och jag är glad över att kunna låta denna fina bok på 40 x 30 cm ingå i mina paket.

Tillval

Jag har bara två tillval till mina bröllopspaket. Allt annat ingår. Tillvalen är ett bröllopsmagasin och videografi. Bröllopsmagasinet är som en modetidning med reportage och bilder från er bröllopsdag. Detta är ett omfattande projekt och därför ingår det inte som standard i mina bröllopspaket. Videografi är en liten film där olika klipp från er bröllopsdag är ihopsatta till musik. Även detta kräver planering och gediget efterarbete och är därför ett tillval.