Service och kvalitet

Den bästa bröllopsfotografen

För mig är det viktigt att ni som brudpar och era gäster inte bara känner er väldigt nöjda med mig. Jag vill att ni ska vara rent lyriska! När vårt projekt är i land så vill jag att ni ska känna att ni omöjligen kunde ha valt en bättre fotograf eller fått finare uppvaktning och service. Er bröllopsdag kan vara den viktigaste dagen i ert liv och jag vill göra allt jag kan för att den ska bli så perfekt som möjligt.

En hjälpande hand

Som bröllopsfotograf har jag sett många bröllop och träffat otroligt många människor. Jag bjuder gärna på min kunskap och mitt kontaktnät vad gäller det mesta inom bröllop. Ni behöver aldrig tveka på att kontakta mig om ni har frågor eller funderingar kring något som rör ert bröllop.

Små saker kan göra stor skillnad

Visst är det härligt att bli uppvaktad? Jag blir alltid så glad när jag kommer in på ett hotellrum och någon har lagt chokladbitar på sängen eller dekorerat handfatet med en snittblomma. Man känner sig genast mer välkommen och avslappnad. Detta har jag tagit lärdom av. För mig som fotograf är det väldigt viktigt att mina brudpar är just avslappnade (bilderna blir väldigt mycket bättre då). Jag älskar att uppvakta människor och ge dem en positiv upplevelse. Med mig som er bröllopsfotograf kommer ni känna er tillfreds, bli överraskade och omhändertagna.

Genuina bilder

Det som särskiljer mig från många andra bröllopsfotografer är att jag redigerar alla bilder själv. Jag skickar inte mina bilder till företag som redigerar i Asien. För mig är bröllopsfotografi en konst. På samma sätt som en målare inte låter någon annan måla på hans tavla låter inte jag någon annan redigera mina bilder. Jag vill ge varje enskild bild den tid och den behandling som krävs för att den ska bli precis så som jag vill ha den. Det är viktigt att bilderna ger rätt associationer. För att en bild ska få rätt uttryck, rätt känsla och rätt budskap krävs det att man anstränger sig. Jag lägger ner mycket tanke och energi i mina bilder och det syns i resultatet.