Bridal Boudoir på Hotel Pigalle

Exklusivt erbjudande

Specialerbjudande – Bridal Boudoir på lyxiga Hotel Pigalle

Vem har inte drömt om riktigt vackra och sensuella fotografier på sig själv i en lyxig gammaldags miljö? Inte nog med att välgjorda boudoirbilder är en riktig kick för självkänslan, de är också den mest uppskattade morgongåvan till en brudgum eller som present på alla hjärtans dag.

 

Prisbelönt lyxhotell

Hotel Pigalle är, utan konkurrens, Sveriges lyxigaste boutique-hotell. Varje detalj är genomtänkt och andas tidigt 1900-tal. Hotel Pigalle har, två år i rad, tilldelats pris av den internationellt ansedda organisationen World Luxury Hotel Awards. Det första året vann hotellet i kategorin Luxury New Hotel, och andra året tog de hem priset som Sveriges bästa Luxury City Hotel! Om man ska ta boudoirbilder med vintage-känsla så är Hotel Pigalle den bästa tänkbara platsen att göra det på!

 

Boudoir i Suite Belle – sensuell fotografering med exklusiv känsla

På hotellet finns en lyxsvit som är något utöver det vanliga. I Suite Belle finns en garderob med hyrbara kläder från de främsta modehusen. Det finns även en smyckesbar, parfymer, exklusiva badrumsartiklar, champagnebar, färska blommor och fruktkorg. Man kan även boka en egen bartender, stylist och make-up artist. Suit Belle är sannerligen något alldeles extra. Och det är där, i denna makalösa svit, som vår boudoir äger rum!

 

Som i The Great Gatsby

Låt dig svepas med i en miljö där allt känns som en scen ur The great Gatsby. Denna roliga och inspirerande fotografering kommer att göra underverk för din självkänsla. Tillsammans med den lyxiga fotoboken kommer dina bilder att presentera dig från din allra bästa sida och vara ett vackert minne för väldigt lång tid framöver.