Julia & Simon

Bröllop vid havet

Vad kan vara mer dramatiskt och häftigt än ett bröllop vid havet en varm och blåsig dag? Denna galet vackra och minimalistiska vigsel ägde rum vid Östersjön strax utanför Oskarshamn. Stranden låg undangömd i skogen och gästerna fick ta en ordentlig hike för att komma dit. Det kändes nästan som att gå igenom en förtrollad skog för att nå någon slags skatt. De som hade svårt för att gå kördes dit i en redig traktor med släp. Så festligt! Porträtten togs vid det fina Stensjö by som har anor från 1700- och 1800-talet. Där spelades delar av filmen om Barnen i Bullerbyn av Astrid Lindgren. Det kan inte bli mer småländskt och härligt än så.

Plats: Oskarshamn


Vill du se fler bröllopsbilder?

Gillade du Julias och Simons bröllopsbilder? Vill du se fler? Titta i så fall gärna på Magdas och Marcus portfolio från deras bröllop i Huskvarna.


Vill ni göra som Magda & Marcus och boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka gärna en förfrågan till mig. Skriv några rader om er själva och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet (om ni har kommit så långt i bröllopsplaneringen). Jag återkommer till er så snart jag kan.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.