Jonna och Johan

Långt ute i skogen finns en liten, liten by. Där bor Jonna och Johan. Bland granarna öppnar sig landskapet i en stor sjö. En liten bit från sjön, bortom hagarna där korna betar, ligger ett stort rött hus med vita knutar. Där gifte de sig. Den vackra älvan och den stilige smeden.

Jag har följt Jonna Jinton sedan hon började att blogga. Hon har varit så inspirerande för mig. Hennes resa i livet påminner mycket om min egen. Att fotografera Jonna och Johans bröllop var verkligen fantastiskt roligt och precis allt denna dag var så rätt. Jag har aldrig sett ett lyckligare brudpar. De strålade av kärlek och värme och hela atmosfären runt dem var trolsk, mystisk och kreativ.

Plats: Grundtjärn

Bröllopspaket: 12 timmar


Miljö

Fördrink

Vigsel

Mingel

Bröllopsporträtt

Middag

Kvällsporträtt

Fest


Video


Vill du boka mig som fotograf till ert bröllop?

Skicka gärna en bröllopsförfrågan till mig. Skriv några rader om dig, din blivande och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet. Jag återkommer till er så snart jag kan.

Bröllopsförfrågan