Johan och Jonna Jinton

Långt ute i skogen finns en liten, liten by. Där bor Jonna och Johan. Bortom granarna öppnar sig landskapet och blir en stor sjö. En liten bit från sjön, bakom hagarna där korna betar, ligger ett stort rött hus med vita knutar. Där gifte de sig. Den vackra älvan och den stilige smeden. Välkomna att titta in i Johan och Jonna Jintons bröllop.

När allt i universum samverkar

Jag har följt Jonna Jinton sedan hon började att blogga. Hennes resa i livet påminner mycket om min egen. Precis som Jonna flyttade jag ifrån Göteborg för att leva nära vildmarken och ägna mig åt kreativa påhitt. När jag fick höra talas om att en annan tjej från Göteborg hade flyttat ut i skogen och bloggade om det kollade jag upp hennes blogg och fastnade direkt! Jag tyckte att hon var så härlig och inspirerande. När jag flera år senare blev bröllopsfotograf tänkte jag ofta att den tjejen vill jag fotografera om hon någonsin gifter sig. Jag vet inte om det är för att världen är liten eller för att universum redan hade bestämt hur det skulle bli. Men faktum är att hon gifte sig. Och jag fotograferade.

En strålande bröllopsdag

Att fotografera Johan och Jonnas bröllop var verkligen fantastiskt roligt. Inte minst för att de båda har så oerhört fina familjer med så varma, goa hjärtan och så nära till skratt. Precis allt denna dag var så rätt. Solen strålade. Brudparet strålade. Allt strålade. Jag har aldrig sett ett lyckligare brudpar. De pulserade av kärlek och värme och hela atmosfären runt dem var trolsk, mystisk och kreativ.

Plats: Grundtjärn

Bröllopspaket: 12 timmarVill du se fler bröllopsbilder?

Gillade du Jonna och Johans bröllopsbilder? Vill du se fler? Titta i så fall gärna på Tove och Albins portfolio från deras bröllop i Mönsterås.


Vill ni göra som Jonna och Johan och boka mig som fotograf till ert bröllop?

Skicka gärna en förfrågan till mig. Skriv några rader om er själva och om ert bröllop. Saker som jag vill veta är när och var ert bröllop ska hållas, vilka ni är och hur ni träffades samt vad ni ska ha för stil och tema på bröllopet (om ni har kommit så långt i bröllopsplaneringen). Jag återkommer till er så snart jag kan.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.