En stor och lyxig fotobok

Fotobok ingår i alla stora bröllopspaket

Det tog mig över ett år att hitta rätt folk som kunde producera just den typ av fotobok som jag föreställde mig och som jag ville ha. Jag ville ha en riktigt stor fotobok med oklanderlig kvalitet. Det var inte helt lätt att hitta rätt. Men nu har jag äntligen boken och den kan bli din!

En sådan här superfin fotobok ingår nu i mina stora bröllopspaket. Det är en riktigt stor pjäs som mäter hela 30 x 40 centimeter. När man slår upp den är det rent imponerande. Boken kommer i en fin box klädd i tyg. Jag har gjort över femtio provfototryck för att hitta det material som blir allra bäst för mina typer av bilder och färgtoner. Boken designas efter varje brudpar och ingen detalj lämnas åt slumpen.

Boken som bara kan bara fås hos mig

Så vitt jag vet är det ingen annan fotograf som erbjuder en sådan här stor och exklusiv fotobok i sina bröllopspaket. Andra erbjuder ibland mindre fotoböcker och av betydligt lägre kvalitet. Men mitt koncept som fotograf är att erbjuda det allra bästa i alla sammanhang och jag lägger ner mycket tid och kärlek i att varje detalj ska bli bra. Då jag har unika avtal med leverantörerna kan jag erbjuda en mycket väldesignad och påkostad produkt som andra fotografer inte kan.

Lite som en tapetbok…

Idén att mina bröllopspaket ska innehålla en stor fotobok kom in en väldigt oglamorös situation. Jag höll på att renovera och stod i färgbutiken med takfärg i håret och såg allmänt bedrövlig ut. Med fingrar som var helt uppslitna av sandpapper bläddrade jag i de stora tapetböckerna som finns i färgaffärer. Jag tyckte att det kändes så robust och lyxigt att vända sida i dessa stora pjäser. Jag gillade tyngden i dem och hur man fick en wow-känsla varje gång en man slog upp en ny sida. Det var då det slog mig att en riktigt stor fotobok hade varit väldigt läckert. Det ville jag så gärna kunna erbjuda mina brudpar!

En egen leverantör med utmärkt kvalitet!

Det var dock svårt att hitta en leverantör av så stora fotoböcker och jag lade ner väldigt mycket tid på att ringa runt, maila och undersöka. När jag väl hade hittat en leverantör och fått några prover så tyckte jag inte att kvaliteten var bra nog. Det var bara att sätta igång och leta igen. Idag har jag hittat en leverantör som gör stora, handbundna böcker av utmärkt kvalitet. Jag har dessutom förhandlat mig till en deal som gör att fotoboken kan få en helt unik design. Jag är så nöjd och stolt över att kunna erbjuda något såhär fint. Till den som önskar kan jag erbjuda böcker så stora som 50 x 50 cm. De är så läckra och tunga att de behöver ett eget stativ.

Läs gärna mer om mina bröllopspaket här!


Fler artiklar