Ett eget bröllopsmagasin

Ett eget bröllopsmagasin är ett unikt och modernt alternativ till fotoböcker och album. Jag är, så vitt jag vet, helt ensam i Sverige om att erbjuda detta unika och annorlunda sätt att minnas bröllopsdagen på. Mitt bröllopsmagasin handlar om er bröllopsdag på detaljnivå. I magasinet finns bilder och reportage om dukningen, klänningen, ringarna, maten och allt annat som ni vill ha med i ert magasin. Magasinet håller mycket hög kvalitet och känns som de dyrare varianterna av modetidningar.

Magasinet mäter 22 x 28 cm och innehåller 52 sidor. Papperet är av premiumkvalitet och speciellt framtaget för att printa fotografier. I priset ingår 20 exemplar av magasinet, men det går att beställa ett obegränsat antal.


Mycket uppskattat

Att ge något annat än tack-kort till de närmaste bröllopsgästerna är mycket uppskattat. Detta magasin kommer att sparas i många år och skänka mycket glädje för lång tid framöver. Till skillnad från fotoalbum innehåller magasinet mycket text vilket ger upplevelsen en extra dimension.

“Alla, precis alla som har sett magasinet är så imponerade! Min mamma grät och min arbetskollega som fick bläddra i ett exemplar kunde inte hålla tårarna borta. Texten och bilderna berör och vi är så nöjda!”

avatar

Emelie & Eddie


Såhär går det till

Under bröllopsdagen fotograferar jag precis som vanligt. Men samtidigt som jag fotograferar skriver jag ner allt viktigt som händer under dagen och samlar information till magasinet. Efter bröllopet går vi igenom innehållet tillsammans och lägger upp en plan för vilka saker vi ska ta med i vårt projekt. Om ni vill skriva en egen artikel till magasinet så går det givetvis väldigt bra. När magasinet har designats färdigt går det igenom flera led av korrektur innan det går i tryck. Ert egna magasin levereras ungefär 6 månader efter bröllopet.

Vill du veta mer om bröllopsmagasinet?

Hör av dig så berättar jag mer om bröllopsmagasinet och vad som ingår i det.

kontakt@sandrahila.com

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.


Skicka en förfrågan

När du kontaktar mig godkänner du att din mailadress sparas så att jag kan återkoppla till dig och erbjuda mina tjänster och produkter.